Onko vaikeuksia keksiä lahjaideoita? – Anna lahjaksi elämys!

9.7.2022 8.55 , 0 kommenttia


Kuva: Elämyslahjat.fi.

Blogiteksti on tehty yhteistyössä Elämyslahjat.fi:n kanssa.

Suuri päivä koittaa, yrität keksiä lahjaa. On kuitenkin vaikea löytää jotain, joka on ainutlaatuista ja mieleenpainuvaa. Elämyslahjakortti on lahjaidea, joka täyttää nämä ehdot! Elämyksiä on monenlaisia: niin miehelle, naiselle, kesälle kuin talvellekin. Seuraavaksi annan lahjaideoita, jotka löydät Elämyslahjojen sivuilta.


Lahjaideana lähiloma


Ei tarvitse matkustaa kauas nauttiaksenne irtiotosta – jo lyhyt ajomatka voi riittää tutun ympäristön pölyjen karistelemiseen. Lomaympäristössä arjen rutiinit jäävät hetkeksi tauolle ja voi keskittyä nauttimaan muustakin kuin arjen kiireestä. Suomesta ja Virosta löytyy paljon mahtavia lähilomakohteita, joissa hotellipakettiin voi lisätä myös pääsyn kylpylään. Katso hemmottelut.


Lahjaidea ulkoilmaihmiselle


Viihtyykö lahjan saaja ulkoilmassa? Pystyykö hän tekemään mitä tahansa ulkona ja vieläpä helposti? Leiriytyykö hän kuin mestari? Ulkoilmassa viihtyvälle ihmiselle sopii lahjaksi esimerkiksi trangia, taskulamppu tai action-kamera. Koskiseikkailu tai yöpyminen iglussa voivat myös ilahduttaa ulkoilmaihmistä yhteisellä ajanvietolla. Katso seikkailuelämykset.


Lahjaidea ruuan ystävälle


Onko lahjan saajasi ruuan ystävä? Tässä tapauksessa jokin huikea illalliselämys on taatusti mieleen. Miltä kuulostaisi pilkkopimeässä tarjoiltava Illallinen pimeässä, kauhulla maustettu Haunted Dinner tai luokattoman palvelun Shitty Dinner?


Lahjaidea hurjapäälle


Onko tuttusi koko ajan menossa? Kaipaako hän adrenaliinin kuohua? Me tiedämme, miten saat hänet pysäytettyä – ainakin hetkellisesti. Aktiiviselle ihmiselle sopii lahjaideaksi esimerkiksi tandemhyppy, superautoajelu, tai sukelluskokeilu. Nämä ovat suosittuja lahjoja miehelle.


Lahjaidea ihmiselle, joka kaipaa rentoutusta


Välillä ihmiset tietämättään haluavat rentoutua. Yllätä siis tuttusi rentoutuselämyksellä! Lahjaideana toimii hyvin niin hieronta-, kylpylä- kuin hyvinvointielämys. On vaikea kieltäytyä hyvältä fiilikseltä! Näistä ehdotuksista on varmasti apua hänelle, joka haluaa antaa lahjaksi jotain ei konkreettista. Hauskaa lahjaideointia!


Kirjoittaja: Anssi, elämyslahjat.fiHei! Kun seuraavaksi etsit lahjaa, tässä sinulle bonuskoodi: XYZBLOGI. Kun lisäät koodin ostoskorissa ja olet ostamassa vähintään 80 eurolla, saat kaupanpäälliseksi 20 euron lahjakortin. Etu voimassa vuoden 2022 loppuun.

Me Viisi

Olemme viisihenkinen eteläsuomalainen bloggaajaryhmä. Esittelemme blogissamme kokeilemisenarvoisia käyntikohteita esimerkiksi paikallisia tapahtumia, hotelleja ja ravintoloita. Lisäksi käsittelemme muita kotimaan matkailua sivuavia aiheita.

0 kommenttia :