Keitä olemme?

7.6.2015 17.01 , 0 kommenttia

Me Viisi -bloggaajaryhmä lanseeraa perjantaina 12.6. uuden matkailuaiheisen blogin. Vinkkaamme blogissamme kokeilemisenarvoisia käyntikohteita kotimaasta. Arvioimme blogissa esimerkiksi hotelleja ja ravintoloita. Lisäksi kerromme paikallisista tapahtumista – tietysti kuvien kera.

Bloggaajaryhmämme koostuu viisihenkisestä eteläsuomalaisesta perheestä. Perheemme jäsenet ovat ansioituneet lukuisten blogien teossa ja tekstejämme on julkaistu useissa medioissa. Blogimme erikoisuus on, että sisältöä tuottaa siis viisi eri-ikäistä henkilöä. Perheemme nuorin 16-vuotias tyttö tarkastelee maailmaa aivan eri näkökulmasta kuin 55-vuotias isä.

Kirjoitamme blogiamme anonyymisti. Näin takaamme sen, että voimme arvioida matkailukohteita objektiivisesti ja kertoa lukijoillemme rehellisen mielipiteemme. Kirjoituksemme erotat tekstin alla olevista nimimerkeistä. Tulet tutustumaan bloggaajiin tulevien blogien myötä.

Tänä kesänä vierailemme ainakin Jyväskylässä, Turussa, Maarianhaminassa, Kiteellä, Oulussa ja Ylläksellä. Luvassa on siis blogitekstejä ympäri Suomea.

Löydät meidät blogimme lisäksi Facebookista, Twitteristä ja Instagramista. Sähköpostilla yhteyden saat meihin laittamalla postia osoitteeseen blogi(at)meviisi.net.

Me Viisi

Olemme viisihenkinen eteläsuomalainen bloggaajaryhmä. Esittelemme blogissamme kokeilemisenarvoisia käyntikohteita esimerkiksi paikallisia tapahtumia, hotelleja ja ravintoloita. Lisäksi käsittelemme muita kotimaan matkailua sivuavia aiheita.

0 kommenttia :