Jarkko Tammisen show täyttää kaikki toivomukset – Lavalla nähdään klassikkohahmoja ja uusia tuttavuuksia

27.10.2019 17.25 , , , 0 kommenttia


Jarkko Tamminen esittää show'nsa aikana yli 40 imitaatiota. Hänen hahmoinaan ovat muun muassa Tarja Halonen, Donald Trump ja Paula Koivuniemi. Kuva: Matti Rajala.

Harvan julkisuuden henkilön vetovoima riittää täyttämään lähes tuhatpaikkaisen Linnanmäen Peacock-teatterin. Imitaattori Jarkko Tamminen pystyy siihen. Hänen karismansa houkuttelee paikalle katsojia jopa Turusta asti.

Aiemmassa show’ssaan hän on täyttänyt yli 13 000 ihmistä vetävän Hartwall Areenan. Tamminen tunnetaan kenties parhaiten juurikin Hartwall Areenalla nähdystä esityksestä Stars Show XXL, jota esitettiin myös MTV3-kanavalla.

Peacock-teatterissa nähdään monia samoja klassikkohahmoja kuin Stars Show XXL:ssä. Mukana on Paula Koivuniemi, Jorma Uotinen, Lauri Tähkä ja Cheek. Uusi show on kuitenkin maustettu ajankohtaisilla havainnoilla.

Esimerkiksi Uotinen on erityisen innoissaan Jannika B:n menestyksestä Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Olisi mielenkiintoista nähdä, miten sketsi muuttuu tulevissa Peacock-teatterin näytöksissä, kun tanssiohjelma etenee syksyn mittaan.


Hahmoja, sketsejä ja pikkutuhmia juttujaTammisen klassikkohahmoihin kuuluu tasavallan presidentti Sauli Niinistö. Show'ssa presidentti kertoilee pojastaan ja koirastaan. Kuva: Jarkko Tammisen Facebook-profiili.

Jarkko Tammisen tarkoitus on luoda pikkujoulukaudelle show, joka täyttäisi kaikki toivomukset. Häneltä useimmiten toivotaan useita hahmoja, sketsejä, pikkutuhmia juttuja ja yleisön osallistamista.

Yleisö on yksimielinen siitä, että kaikki Tammisen luettelemat kriteerit täyttyvät show’n aikana. Kahdessa ja puolessa tunnissa imitaattori ehtii vetäistä yli 40 laulua ja sketsiä.

Koko show’ta täydentävät live-bändi ja näyttävät valotehosteet, jotka tuovat esitykseen suurten areenakeikkojen tunnelmaa. Tyylikäs ratkaisu on myös valkokangas, johon heijastetaan sketsi- ja laulunumeroiden aikana videokuvaa Tammisen esiintymisestä. Näin viimeisessäkin rivissä näkee kaikki show’n yksityiskohdat.

Sketsien ja laulujen välissä valkokangas toimii myös viihdyttäjänä, kun Tamminen käy vaihtamassa vaatteita. Kankaalla nähdään show'ta varten tehtyjä pätkiä monista tutuista televisio-ohjelmista, kuten Haluatko miljönääriksi? ja Yökylässä Maria Veitola.

Vieraina ohjelmissa on luonnollisesti Jarkko Tammisen imitoimia hahmoja. Esimerkiksi Maria Veitola pääsee vierailulle Tammisen esittämän Kimi Räikkösen baariin.


Tamminen taipuu rooliin kuin rooliinImitaattori hyppää monen muusikon saappaisiin. Tässä hän on Hanoi Rocksin laulaja Michael Monroe. Kuva: Justus Hirvi.

Jarkko Tamminen on todella taitava luomaan illuusioita. Kun hän pukeutuu toiseksi julkisuuden henkilöksi, hän omaksuu myös tälle tyypillisen puhetavan ja eleet.

Show alkaa Jukka Pojalla reggae-meiningillä, joka mukavasti nostattaa tunnelmaa. Samalla saadaan yleisö lämpimäksi, kun yleisö saa heiluttaa käsiään ilmassa sydämensä kyllyydestä.

Tamminen osallistaa yleisöä show’n aikana monella eri tavoin. Eturivissä istuva rouva pääsee osaksi Ville Haapasalon korttitemppua ja toisessa rivissä istuva mies pyörähtelemään Aira Samulinin kanssa.

Kaikkein hulvattominta meno on silloin, kun Tamminen vääntää huumoria Harry ”Hjallis” Harkimon kaltaisista ökyporvareista ja poliitikoista. Silloin huumorin kukka kukkii.

Erityisen hulvatonta on se, kun Hjallis keskustelee poikansa Joelin kanssa videopuhelua. Tamminen esittää luonnollisesti sekä isää että poikaa yhtä aikaa.

Loistavia ovat myös lukuisat musiikkinumerot Juha Tapiosta Robiniin ja Ozzy Osbournesta Jarkko Aholaan. Tyylilajit ja henkilöt vaihtuvat, mutta Tamminen taipuu rooliin kuin rooliin. Tuo taito vaatii epäilemättä vankkaa pohjatyötä imitoitavasta henkilöstä, jotta lopputulos on luonteva. Ei voi kuin ihailla illan isännän työskentelyä!


Peacock-teatteri
Tivolikuja 1
00510 Helsinki

Lisätietoja: jarkkotamminenshow.fi


Blogin on kirjoittanut Me Viisi -bloggaajaryhmän jäsen nimimerkki Veikka. Hän on parikymppinen nuorimies, joka pitää lukemisesta, kuvaamisesta ja uusista perunoista.

Me Viisi

Olemme viisihenkinen eteläsuomalainen bloggaajaryhmä. Esittelemme blogissamme kokeilemisenarvoisia käyntikohteita esimerkiksi paikallisia tapahtumia, hotelleja ja ravintoloita. Lisäksi käsittelemme muita kotimaan matkailua sivuavia aiheita.

0 kommenttia :