Pulahdus Holiday Club Caribian romanttiseen kynttiläuintiin


Marraskuun kynttiläuinnilla altaiden reunukset oli koristeltu kynttilöillä.

Kävimme pari vuotta sitten viimeksi Turussa Caribian kylpylähotellissa. Kylpylän omisti silloin vielä Sokos Hotels.

Nyt kylpylässä puhaltavat uudet tuulet. Uusi omistaja, Holiday Club, on tuonut Caribiaan uusia ravintoloita ja SuperPark-seikkailupuiston. Testasimme uudistuneen kylpylähotellin kahden bloggaajan voimin.

Ulkoisesti Caribia ei eroa juurikaan parin vuoden takaisesta tilanteesta. Jos hotellin julkisivusta otettuja valokuvia vertaa keskenään, näkyvin muutos on uuden omistajan valomainokset.

Näkyvin muutos onkin tapahtunut hotellin sisällä. Kaikki hotellihuoneet ovat saaneet uuden ulkoasun.


Oranssi on vaihtunut tummanruskeaanStandard-huone on yllättävän tilava. Huoneessa on hyvin tilaa matkatavaroille.

Aiemmin Caribian huoneiden värimaisema koostui lämpimistä keltaisen ja oranssin sävyistä. Nyt hotellikäytävien seiniä ja huoneiden ovia koristaa tyylikäs tummanruskea sävy. Sama sävy jatkuu huoneeseen asti.

Testasimme perustason standard-huoneen. Se oli kivan tilava, vaikka huoneen neliömäärä ei olekaan kasvanut remontissa. Lisää tilaa on saatu luopumalla jalkalampusta ja kirjoituspöydästä.

Huoneessa oli myös silmiinpistävän hyvä valaistus. Kattovalo oli hyvin suunniteltu valaisemaan huoneen ja pienet yövalot riittivät sopivasti lukemiseen.

Olen useasti manannut hotellihuoneita, joista puuttuu kattovalo kokonaan ja huone on usein surkean hämärä. Voi olla, että hotellit pyrkivät luomaan himmeällä valaistuksella tunnelmaa. Minua se kuitenkin häiritsee tarkan työn tekijänä.Kylpylähotelli Caribian jykevä rakennus on muuttunut ulkoisesti vähän omistajan vaihduttua.

Puolison kanssa kynttiläuinnille


Vierailimme Caribiassa marraskuussa, jolloin kylpylän puolella järjestettiin joka perjantai iltayhdeksästä alkaen kynttiläuinti. Uusia kynttiläuinteja on jälleen luvassa tämän vuoden helmikuussa.

Kynttiläuinti oli hyvin romanttinen kokemus. Kylpylän allasosastoa koristivat kymmenet eriväriset kynttilätuikut. Niitä oli altaiden reunoilla, käytävien varsilla ja ikkunalaudoilla.

Tunnelmalliselle uintivuorolle eivät lapset olleet tervetulleita. Koko kylpylä oli varattu 18 vuotta täyttäneille. Taustalla ei siis kuulu lasten huutoja tai vesiliukumäkien huminaa.

Kynttiläuinnilla on mahdollista rentoutua ja nauttia lämpimistä vesistä. Välillä voi poiketa ulkoaltaan puolelle ihailemaan tähtitaivasta.


Aamupala taattua Caribian laatuaAamiaispöydästä löytyy kaikki tarpeellinen.

Hyvin nukutun yön jälkeen menimme uteliaina aamiaiselle. Onko sen taso muuttunut suuntaan tai toiseen?

Caribiassa on aina ollut erittäin runsas ja laadukas aamiainen, ja kyllä se on sitä vielä nytkin! Aamiaispöytä on yhtä runsas kuin omat muistikuvani kertoivat sen olevan.

Pöydästä löytyy hotelliaamiaiselta tutut leivät, leikkeleet, myslit ja puurot jokaiseen makuun. Myös Caribian legendaarinen suklaaputous on yhä toiminnassa. Sulassa suklaassa voi dipata aamiaispöydän antimia.


Caribiassa oli jo Sokos Hotels -ketjun aikaan suklaaputous. Se löytyy myös Holiday Clubin aamiaispöydästä.


Holiday Club Caribia
Kongressikuja 1
20540 TurkuBlogin on kirjoittanut Me Viisi -bloggaajaryhmän jäsen nimimerkki Äippä. Hän on keski-ikäinen perheenäiti, joka rakastaa hyviä kirjoja, lähiruokaa ja janoaa uusia kokemuksia.

Me Viisi

Olemme viisihenkinen eteläsuomalainen bloggaajaryhmä. Esittelemme blogissamme kokeilemisenarvoisia käyntikohteita esimerkiksi paikallisia tapahtumia, hotelleja ja ravintoloita. Lisäksi käsittelemme muita kotimaan matkailua sivuavia aiheita.

0 kommenttia :