Break Sokos Hotel Caribia – täyden palvelun kylpylähotelli

21.6.2015 19.06 , , , , 0 kommenttia

Hotelli


Break Sokos Hotel Caribian sisäänkäynti on komea.

Break Sokos Hotel Caribia on Turun kallein Sokos Hotel ja samalla myös ainoa, jossa on kylpyläpuoli. Kannattaa kuitenkin miettiä, onko valmis maksamaan kylpylästä huonelaskussa lisähintaa. Caribian kylpyläpuoli ei juuri eroa Suomen lukuisista muista kylpylöistä.

Hotellin vastaanoton palvelu vaihtelee hurjasti työntekijästä riippuen. Itse saimme tulopäivänämme ynseänoloisen asiakaspalvelijan.

Työntekijä ei ottanut minkäänlaista kontaktia tullessamme hotellin vastaanoton tiskille, vaikka hän ei palvellut sillä hetkellä muitakaan asiakkaita. Työntekijä vain näpräsi tietokonettaan.

Sen sijaan kuulimme toisen vastaanoton virkailijan selittävän toisille asiakkaille asiantuntevasti sujuvalla englannilla yksityiskohtia hotellista.


HuoneStandard Twin -huone on ahdas ja ahtautta lisää kolmannen bloggaajan lisävuode.

Yövyimme Caribiassa kolmen bloggaajan voimin Standard Twin -perustason huoneessa. Saimme huoneeksemme ammeellisen huoneen, vaikka olimme toivoneet suihkullista. Tämä oli ilmeisesti unohtunut mainita varauksen yhteydessä, mutta onneksi huoneen vaihto onnistui.

Vaihtohuoneessa oli lukuisia ongelmia, esimerkiksi siellä ei toiminut lämmitys lainkaan. Sen sijaan ilmastointi toimi turhankin tehokkaaksi. Tuloksena oli siis varsin viileä ja vetoinen huoneilma.

Huone oli myös varsin ahdas. Ahtautta toki lisäsi kolmannen bloggaajan lisävuode. Myöskään kylpyhuone ei ollut erityisen tilava.

Huoneessa oli pimennysverhot, mutta niiden pituus ei riittänyt peittämään koko ikkunaa. Ikkunasta siis loisti valoa aamulla.


Kylpylä


Caribian kylpyläpuolelle hotellivieraat voivat suunnistaa kylpytakit päällä. Sisään kylpylään pääsee avainkorttia vilauttamalla. Omat tavarat voi jättää lukittaviin lokerikkoihin ja sitten suunnata pesutilojen puolelle.

Kylpylässä on kaksi eri saunaa: perinteinen suomalainen ja eksoottisempi turkkilainen höyrysauna.

Kylpylän puolelta löytyy lämmin poreallas, rentoutumiseen tarkoitetut syvät altaat, lasten kahluuallas, ulkoallas ja kolme vesiliukumäkeä. Rentoutumisaltaan laitteista osa ei toiminut käyntimme aikana. Syynä siihen on varmaankin kylpylän ikä.

Vesiliukumäet ovat kivaa puuhaa erityisesti perheen nuorimmille jäsenille. Lapsille löytyy oma pikkumäkensä ja nuorille kaksikin mäkeä. Toisessa nuorten mäistä lasketaan pilkkopimeässä ja toisessa renkaan kanssa. Mäenlasku on toki elämys, josta voisi nauttia pidemmänkin aikaa.

Aikuisten kannattaa suunnistaa kylpylään keskiviikkona, sillä silloin lämmitetään kylpyläalueen savusauna. Sauna on yhteiskäytössä oleva uimapukusauna, joten pariskunnat voivat nauttia silloin löylyistä yhdessä.


AamupalaAamupalan suklaaputos on Caribian erikoisuus, johon emme ole aiemmin törmänneet.

Caribian aamupala on varsin kattava. Aamupalapöydästä löytyy kaikki tarpeellinen: leivät, leikkeleet, murot ja myslit, puuro, lämpimät ruuat ja juomat.

Aamupalan ehdoton erikoisuus on suklaaputous. Putouksessa virtaa lämmin, sula suklaa, johon voi dipata pöydästä löytyviä herkkuja esimerkiksi vaahtokarkkeja tai hedelmänpaloja.

Aamupalapöydässä on myös paikallista saaristolaisleipää. Leipä on siirappista ja oikein herkullista.

Aamupalan erikoisuus on myös taulutietokoneen ruudulta valittavat mehut. Muissa hotelleissa käydessämme olemme tottuneet isoihin mehuautomaatteihin, mutta Caribiassa mehu valitaan näytöltä ja sen annostelee tietokone. Mehu on herkullista, esimerkiksi appelsiinimehussa on aitoa hedelmälihaa.


Break Sokos Hotel Caribia
Kongressikuja 1
20540 TurkuBlogin on kirjoittanut Me Viisi -bloggaajaryhmän jäsen nimimerkki Veikka. Hän on 19-vuotias nuorimies, joka pitää lukemisesta, kuvaamisesta ja uusista perunoista.

Me Viisi

Olemme viisihenkinen eteläsuomalainen bloggaajaryhmä. Esittelemme blogissamme kokeilemisenarvoisia käyntikohteita esimerkiksi paikallisia tapahtumia, hotelleja ja ravintoloita. Lisäksi käsittelemme muita kotimaan matkailua sivuavia aiheita.

0 kommenttia :